Саженцы плодовых деревьев
+38(067) 204-09-39 (Кiївстар) +38(099) 689-82-23 (Vodafone) Час роботи8.00-18.00

 

У кошику позицій: 0

На сумму: 0.00 грн

Оплата і доставка купити оптом

Оплата і доставка

Реалізація саджанців проводиться восени і навесні. ПІД ЧАС викопування саджанців троянди З 10 ВЕРЕСНЯ, саджанців плодових З 5 ЖОВТНЯ ПО 5 ЛИСТОПАДА Замовлення приймаються СУВОРО ПО ЕЛ. ПОШТI info@slavasad.com.ua. На цей період залучено ВСIХ до викопування, ДЗВІНКИ зупиняють роботу ВСІХ. Наш посадковий матеріал - високоI якостi. ВСI САДЖАНЦІ однорічнi З ДОБРЕ РОЗВИНЕНОЮ КОРЕНЕВОЮ СИСТЕМОЮ І ВИСОТОЮ 1,5 - 2 метри. Є можливість вирощування саджанців під замовлення.

ДОСТАВКА:

Мінімальне замовлення - 3 саджанці.

Доставка проводиться тільки по Україні.

Ми виконуємо замовлення в порядку черговості з моменту отримання на рахунок 100% оплати.

Доставка по Україні здійснюється перевізником:

Нова пошта www.novaposhta.ua

Якщо служба доставки вантажів має у Вашому місті кілька складів, при оформленні замовлення, будь ласка, вкажіть номер (або адреса) складу, на якому Вам зручніше отримати посилку.

Після відправки Вашого замовлення ми повідомляємо Вам номер транспортної декларації. Покупець, для отримання багажу, повинен повідомити перевізника номер декларації і зобов'язаний мати при собі паспорт або водійське посвідчення.

Вартість доставки формується компанією перевізником виходячи з габаритів, ваги, а також місця доставки згідно з тарифами. Послуги компанії-перевізника з доставки замовлення Ви оплачуєте на місці, при його отриманні.

Отримати замовлення у Перевізника необхідно не пізніше 3-днів! з дня прибуття замовлення на склад. Після прибуття вантажу в Ваше місто, Ви можете замовити по телефону послугу доставки замовлення додому або в офіс безпосередньо у компанії доставила Ваше замовлення. Знаючи номер товарно-транспортної накладної, Ви легко можете відстежити рух і місцезнаходження Вашого замовлення на сайті компанії: Нова Пошта.

ОПЛАТА ЗАМОВЛЕНЬ:

Оплата здійснюється, перерахуванням коштів на банківську картку.

При оформленні замовлення Ви отримуєте підтвердження по електронній пошті або телефону в якому будуть реквізити для оплати.

Тільки після підтвердження нами, Ваше замовлення прийняте успішно.

ПІСЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ ГРОШЕЙ ПРОХАННЯ ВІДРАЗУ ПОВІДОМИТИ ПРО ПЕРЕРАХУВАННЯ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ЗА НОМЕРОМ +38 (067) 204-09-39 (Київстар), +38 (095) 159-30-07 (МТС) або відправити СМС, можна на електронну пошту з Вашої П. І.П. і сумою Вашого перерахунку.

ТЕРМІН ОПЛАТИ: Покупцеві надається право на резервування товару протягом 3-х календарних днів з дня підтвердження замовлення.

По закінченню цього часу неоплачені замовлення знімаються з резерву без повідомлення (з повідомленням) покупця.

Ми виконуємо замовлення з моменту отримання на рахунок 100% оплати. Замовлення відправляються в порядку черговості.

УПАКОВКА ЗАМОВЛЕНЬ:

Саджанці викапиваються за день до пересилання. Для збереження при транспортуванні саджанців застосовується відповідна упаковка замовлень.

Коріння саджанців обробляються спеціальною живильною сумішшю і ретельно упаковуються спочатку в стрейч-плівку, а потім в зовнішню поліетиленову або картонну упаковку.

Так само проводиться обрізка саджанців під посадку, тим самим знижується вага посилки, а відповідно і вартість пересилання. Деякі садівники просять необрізати саджанці при пересиланні. Це необхідно вказувати при замовленні (при цьому увелічіваеться сума за пересилку) Саджанці обов'язково маркуються, прикріплюються бирки з назвою сорту. Дана упаковка дозволяє зберегти якість і свіжість кореневої системи саджанців при пересиланні. До замовнику саджанці доходять в стані свiжевикопаних.

Питання по виконанню та оплаті замовлень можна задати за телефонами: +38 (067) 204-09-39 (Київстар), +38 (095) 159-30-07 (МТС) Претензії до виконання замовлення приймаються протягом 5 днів з моменту отримання.]

ОПТОВИМ КЛІЄНТАМ:

По всіх сортах передбачена оптова ціна. Саджанці оптом тільки самовивіз.

Великий гурт обмовляється в телефонному режимі і може становити знижку до 50% від роздрібної ціни. Знижка більше 50% передбачається при попередньому замовленні з осені, на наступну осінь (за 1 рік) діє при замовленні саджанців кількістю від 100 шт. одного сорту. Можна оформити замовлення на вирощування саджанців зацікавленых сортов.Прі індивідуальному замовленні Ви повинні надіслати заявку на будь-які види рослин до 20 липня. Після узгодження замовлення, оплатити 50% від загальної вартості. Окуліровка замовлення буде виконано з 20 - 30 липня, а саджанці будуть вирощені на осінь наступного року. При виникненні будь-яких труднощів по догляду за рослинами переконливо просимо, консультуватися по телефону. Наша адреса: Днепроперовск обл., М Новомосковськ, e-mail: info@slavasad.com.ua

З повагою В'ячеслав]

www.slavasad.com.ua пропонує саджанці для сада, в місцях: Дніпро, Харьков, Запорожье, Кривой Рог, Полтава, а також інших місцях України.

Контакти

ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ +38(067) 204-09-39 (Кiївстар)

ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ +38(099) 689-82-23 (Vodafone)

Україна Дніпропетровська обл.

м. Новомосковськ

Час работи: 8.00-18.00